moksi-patu-theatervoorstellingen

Aankondiging nieuwe serie Moksi Patu

Na het geslaagde programma met Kenny B.  van afgelopen oktober zijn Stichting Samen Sterk en Theater aan het Spui verheugd u te kunnen berichten deze samenwerking verder uit te bouwen. De sociale activiteiten van Samen Sterk krijgen een vervolg en worden met theateravonden gecombineerd. Met groot genoegen nodigen wij u uit bij de nieuwe serie Moksi Patu ontmoetingsavonden. Het vertrouwde recept van lekker eten en fijn bijpraten met vrienden en buurtgenoten blijft exact hetzelfde! Alleen de locatie wordt veranderd, voortaan tafelen we in de foyer van Theater aan het Spui.

Moksi Patu serie in Theater aan het Spui

Wij selecteerden de mooiste voorstellingen voor na de Moksi Patu diners. Na afloop kunt u  genieten van de beste Caribische theatermakers en van topartiesten als Denise Jannah en Typhoon. Op de achterzijde van deze brief vindt u alle Moksi Patu data en de daaraan gekoppelde voorstellingen. De gehele Moksi Patu serie is verkrijgbaar in prachtige cadeauverpakking voor onder de kerstboom! Maar u kunt uiteraard ook reserveren voor losse avonden.

Kerstdiner 23 december a.s.

Het eerste Moksi Patu diner zal plaatsvinden op vrijdag 23 december 2016, volledig in kerstsfeer! Na afloop van het kerstdiner heeft u de mogelijkheid de voorstelling RACE te bezoeken. Deze voorstelling werd door de landelijke kranten gewaardeerd met vijf sterren! Het is een razendsnelle en spannende advocatenshow over een spraakmakende zaak met Romana Vrede en Werner Kolf in de hoofdrollen.

Kijk hier voor meer informatie over dit kerstdiner.

Moksi Patu Toneelserie

In de Moksi Patu Toneelserie gaat u naar 6 theatervoorstellingen voor slechts € 75,- ! Dat is voordelig naar theater gaan. Wij hebben prachtige voorstellingen voor u geselecteerd.

Tevens is het mogelijk om bij deze toneelserie een Moksi Patu diner arrangement te boeken voor slechts €30,- in totaal. Dit betekent dat er bij de meeste toneelvoorstellingen voorafgaand een heerlijk Moksi Patu diner voor u klaar staat. Ter afsluiting van de serie op theaterfestival De Parade, staat er een borrelarrangement voor u klaar.

moksi-patu-theatervoorstellingen

vr 23 dec: Race | Het Nationale Toneel (in de Koninklijke Schouwburg) 
Een razendsnelle en spannende advocatenshow over de vernietigende gevolgen van (positieve) discriminatie, met o.a. Romana Vrede en Werner Kolf. Met vooraf het Moksi Patu kerstdiner in Theater aan het Spui.

do 23 feb: We hadden liefde, we hadden wapens | Urban Myth 
Het verhaal over burgerrechtenstrijder Robert F. Williams met krachtige rhythm and blues en soul met o.a. Huub van der Lubbe, Manoushka Zeegelaar Breeveld en andere toppers.

do 2 mrt: Moro Lobi | Typhoon 
Typhoon neemt u mee naar zijn muzikale inspiraties in een intiem optreden in het theater. Dit theaterconcert is het vervolg op de LOBI DI BASI tournee.

Zo 12 maart Een Afrikaanse intrige in pop, rock en soul | Updiggin’
Een intrigerende muzikale voorstelling over een intrige in Afrika, uitgevoerd in verschillende muziekstijlen als pop, rock, soul, reggae en ska

di 25 apr: Ella! | Denise Jannah 
Op de dag dat Ella Fitzgerald 100 jaar oud zou zijn geworden brengt Denise Jannah een ode aan de ‘Queen of Jazz’.

za 13 mei: Clybourne Park | Well Made Productions 
Het tweede deel van het drieluik de ‘Raisin Cycle’, voert je mee in een pakkend verhaal over raciale spanningen in een stadse wijk.

za 8 juli: Parade | Westbroekpark
Feestelijke afsluiting van de Moksi Patu reeks op theaterfestival de Parade met een tropisch borrelarrangement.

Bestellen

Het is mogelijk om alvast losse Moksi Patu theateravonden te reserveren i.p.v. de hele serie.

Dat is vooral raadzaam om te doen voor het kerstdiner en het populaire theaterconcert MORO LOBI

Bestel Moksi Patu kerstdiner incl. voorstelling

Bestel Moksi Patu kerstdiner (alleen het diner)