We Hadden Liefde We hadden Wapens Theater aan het Spui

Moksi Patu & theater 23 februari

Op donderdag 23 februari organiseren we wederom een Moksi Patu diner in combinatie met een bijzondere theatervoorstelling in locatie Theater aan het Spui:

We hadden liefde, we hadden wapens

Muziektheater met krachtige rhythm and blues en soul uit de jaren zestig met o.a. Huub van der Lubbe (De Dijk), Ntjam Rosie, Manoushka Zeegelaar Breeveld , Gery Mendes en Mandela Wee Wee. Zij zingen en spelen het verhaal van de zwarte Amerikaanse burgerrechtenstrijder Robert F. Williams, die in de jaren zestig de zwarte gemeenschap opriep in verzet te komen.

Robert F. Williams vluchtte uiteindelijk met zijn gezin naar Cuba, en later naar China omdat hij in de VS als staatsgevaarlijk werd beschouwd. Zijn leven lang streed hij voor het recht te zijn wie je bent en accepteerde hij alle consequenties van deze strijd. Maar welke gevolgen had zijn onverzettelijkheid voor zijn vrouw en kinderen?

Regie: Jörgen Tjon A Fong

Moksi Patu Diner 
Om 18:00 start het drie gangen diner. Uw kok is ditmaal Marian Markelo.

Om 19.15 uur is er een inleiding op de voorstelling in de foyer door Christine Otten, schrijfster van het boek We hadden liefde, we hadden wapens.

Stichting Samen Sterk heeft voor u combitickets met fikse korting op voorstelling en diner in de aanbieding.

Voor 18,50 euro (i.p.v. 26,50) kunt u genieten van goed gezelschap, lekker eten en een fijne voorstelling.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus bestel snel uw tickets via deze link:

https://theateraanhetspui.ticketmatic.com/addabo.php?a=Hp5jJ_1-tNA&e=1goDQN0Dw48&s=5iCowjB7skc&l=nl

Heeft u een ooievaarspas? Bel dan snel de kassa voor een reservering Moksi Patu combiticket voor slechts 13 euro. Op=op!