CliftonBraam_Buitenman-Buitenvrouw

Moksi Patu & Buitenman/Buitenvrouw

Buitenman/Buitenvrouw. Een heerlijke theaterproductie die u meeneemt in alle emoties en situaties van de Buitenman en de Buitenvrouw. Met mooie en liefdesvolle momenten die in (bijna) ieders leven voorkomen; momenten die ons opwonden, die we willen vergeten maar eigenlijk ook koesteren en bedenken of herdenken in de verhalen en van alle lotgenoten. 

Lachen & Leedvermaak! 

In Suriname is de uitdrukking ‘buitenman’ of ‘buitenvrouw’ een ingeburgerd gegeven voor een externe relatie/affaire binnen het huwelijk; een situatie die leidt of lijdt tot vele emotionele maar ook humoristische, zo niet hilarische situaties.

In de voorstelling Buitenman/Buitenvrouw nemen Clifton Braam, Glenn Huisden en Danielle Dorder u mee in de sferen en kluchtige situaties waar de man of de vrouw terecht komt. Wanneer hij of zij het doet. En wanneer hij of zij erachter komt. En hoe hij/zij de ontstane problematiek al dan niet denkt/wil/hoopt op te lossen.

Primeur!
Deze min of meer realistische en zeer herkenbare humoristische comedy wordt een primeur voor Nederland; het is voor het eerst dat de unieke samenwerking van deze drie gelouterde en gevierde acteurs te zien zal zijn op de Nederlandse theaterpodia.

Deze voorstelling kost normaliter 20 euro en voor het eten is de bijdrage 6 euro. Als Moksi Patu gast maakt u nu de combinatie voor 18,50 euro.

> Bestel hier uw kaarten.