Ella! Denise Jannah

Moksi Patu & Ella! een ode aan Ella Fitzgerald

Op 25 april 2017 zou Ella Fitzgerald 100 jaar geworden zijn.
Dat vieren we in Theater aan het Spui met een XL muzikale bezetting bij de voorstelling Ella! En een feestmaaltijd bij de Moksi Patu vooraf.

Jazzvocaliste Denise Jannah brengt een prachtige ode aan Ella Fitzgerald. Ze vertelt hoe de zangeres uitgroeide tot wereldster en laat horen dat haar onvergetelijke songs nog steeds even prachtig zijn.

Weinigen weten dat Ella Fitzgerald achter haar glansrijke carrière een grimmige jeugd doormaakte. Haar moeder stierf toen ze 14 jaar oud was. Daarna raakte haar leven in een vrije val, tot ze op een avond de legendarische Amateur Night won in het Apollotheater in Harlem, New York. Vanaf dat moment veranderde haar leven en groeide Fitzgerald uit tot the Queen of Jazz.

Deze voorstelling zal zeer snel uitverkocht raken. Stichting Samen Sterk biedt u daarom nu alvast met 7,50 euro korting op de reguliere theaterprijs de combitickets Moksi Patu + Ella! XL aan via onderstaande weblink.

Bestel hier direct uw kaart(en)

Ooievaarspas

Met de Ooievaarspas kunt u naar de voorstelling voor €10,00 en kost het diner €3. Deze kaarten kunt u niet online reserveren. Heeft u een Ooievaarspas en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Bel dan met de kassa op 070- 346 52 72.